Knihy

Kde se skrývá temnota

Psychologický thriller
Knihu v roce 2024 vydalo nakladatelství George Publishing,
kde lze knihu zakoupit.

Monika a její tým čelí temným tajemstvím v  příběhu, který vás vtáhne do světa nevyřešených případů a zlověstných zvratů. Když se na okraji Prahy objeví  tělo, začne se odvíjet složitá síť důkazů a náznaků, které vedou k minulosti plné bolesti a utrpení.

Tento temný psychologicky thriller  rozkrývá složité vztahy a tajemství, která by měla zůstat skrytá. 

„Kde se skrývá temnota“ nabízí vhled do lidské psychiky, vztahů a nevyřčených tajemství. Připravte se na příběh, který vás bude pronásledovat dlouho po přečtení poslední stránky.

 

,,Vytáhnout někoho z temnoty do světla může občas znamenat, že si s dotyčným vyměníte místo.“

Napsáno perem

Román
Knihu v roce 2023 vydalo nakladatelství George Publishing,
kde lze knihu zakoupit.

Kniha vás zavede do osudů dvou žen propojených deníky. Karolína, nezaměstnaná a hledající smysl života, přijímá nabídku zpracovat deníky Magdalény Škroupové. 

Na první pohled dětské stížnosti se proměňují v dojemné vyprávění o lásce, nevěře a ztrátě. Karolína je pohlcena Magdaléniným osudem a nemůže se odtrhnout od stránek, které ji vtahují do světa minulosti.

Magdalénčino rozhodnutí vzít si muže, kterého skutečně miluje, však naráží na odpor rodiny a těžké zkoušky. V jejím životě se objevují násilí, zrada a nečekaná ztráta, které ji tlačí až k hranici zoufalství. Karolína odhaluje tajemství, která ji zasahují přímo do srdce a mění celý pohled na Magdaléninu minulost.
"Nemilosrdný příběh o lásce"